Covid-19

Diverse restaurants in en rond Noorbeek bieden afhaalmaaltijden aan. We hebben een aantal menukaarten beschikbaar om het makkelijk te maken. De ontbijtkamer is de hele dag beschikbaar voor Uw gebruik. Serviesgoed, bestek en glaswerk is ruimschoots beschikbaar voor Uw gebruik. Er is ook een magnetron beschikbaar die U kunt gebruiken om zelf meegebrachte maaltijden op te warmen. Ook is er een koelkast aanwezig in de gemeenschappelijke ruimte voor Uw gebruik.

Gasten zijn welkom om een picknicklunch te bereiden met ontbijtvoorzieningen. Als U een thermosfles meebrengt vullen we die graag met heet water, koffie of thee.

Het ontbijt is sinds enige tijd aangepast, dat wil zeggen dat er afstand wordt gehouden, en indien mogelijk zullen we gasten vragen op verschillende tijden te ontbijten. Ook is er de mogelijkheid om in de gemeenschappelijke ruimte te ontbijten als er te veel gasten zijn. Er is geen buffet; elke groep krijgt nu individuele service en er worden bv geen schalen met broodbeleg gedeeld.

De ruimtes die gebruikt worden door meerdere groepen worden regelmatig extra ontsmet, zoals trapleuningen en deurklinken. Verder vragen we onze gasten natuurlijk wel om sociale afstand te houden en ons direct te laten weten als mensen symptomen van COVID-19 hebben. 

Indien U eventueel nog vragen heeft horen we dat graag.